WERKING BIO SAC 200

BIO SAC 200 adsorbeert de door het lichaam van de overledene uitgestoten gassen en vluchtige organische stoffen (VOS) waarin bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het ontbindingsproces dat de cellen vernietigt, zich kunnen ontwikkelen. BIO SAC 200 gaat dit tegen.

Actieve koolstof is een verbinding die specifiek geuren en vocht uit het lichaam van de overledene adsorbeert wanneer het lichaam zodanig van vocht is verzadigd dat dit naar buiten treedt. Ook de werking van de geïmpregneerde klei berust op de adsorptie van gassen, geuren en VOS. Door de werking van BIO SAC 200 kan het lichaam van de overledene, afhankelijk van het aantal zakjes dat bij de toepassing van deze techniek wordt gebruikt, 5 tot 10 dagen lang worden geconserveerd.
werking-bio-sac-200

De zakjes worden, ongeacht het aantal dat wordt gebruikt, direct op de droge huid van het lichaam van de overledene gelegd.

Als het filter is voorzien van een zelfklevende sticker, wordt het schutvel verwijderd en het filter direct op het lichaam bevestigd.

Over het filter heen komt de kleding of een lijkkleed waarin het lichaam wordt gewikkeld.

MEER WETEN?

Neem voor meer informatie contact op of bestel direct.