NIEUWS

Wil je meer weten over de Bio Sac  200 vraag dan via de e-mail info@biosac.nl een zoom meeting aan met Ann Kooijman.

Met trost delen wij met jullie deze nieuwe Bio Sac 200 video reportage. We zouden het fijn vinden wanneer jullie deze video ook plaatsen op jullie eigen website.

Radioprogramma op NH Radio (iedere zondag van 07:00-08:00 uur) over passie, leven en dood, gepresenteerd door uitvaartverzorger Koop Geersing. Gast: Ann Kooijman, importeur van Bio Sac 200 Benelux, de nieuwe en natuurlijke manier van opbaren. Na haar 50e verjaardag wilde ze na 30 jaar marketing en communicatie het roer omgooien. Ze besloot in de uitvaartzorg verder te willen gaan omdat ze een goed afscheid uit eigen ervaring belangrijk vindt. Ann praat in de uitzending openhartig over haar eigen levenservaring. En over de innovatie van het opbaren zonder koeling.

LIEMPDE KRIJGT AFSCHEIDSHUIS IN NIEUWSTRAAT

Uitvaarten worden steeds persoonlijker. Willemijn Bakx van Bakx Uitvaartzorg speelt daar op in met de bouw van een nieuw Afscheidshuis in Liempde. Daar kan de familie op geheel eigen wijze afscheid nemen. Lees verder op het Brabants Dagblad.

José Antonio Galache Rodriguez, directeur en oprichter van Bio Sac 200, was in Nederland voor trainingen over de werking en de toepassing van Bio Sac 200. Verzorgers van Straver Mobility, Funeral Assist – Midden Nederland, Correct Monnereau Special Vervoer, Quo Vadis Uitvaartverzorging en Uitvaartservice Peter de Haan zijn getraind en kunnen u een goed advies geven voor een opbaring met Bio Sac 200. Wij zijn trots op deze samenwerking!

Tips!

Nieuwe tips van José Antonio Galache Rodriquez bij de laatste verzorging van het lichaam als er gebruik wordt gemaakt van Bio Sac 200. De tips zijn hier te vinden.

VTU Vakdag

Het Bio Sac 200 team is ook aanwezig met een stand op de VTU Vakdag op woensdag 26 september aanstaande in Gorinchem. Wij ontvangen je graag op onze stand.

 

Column Brokking & Bokslag uitvaartbegeleiding

EEN NIEUWE MANIER VAN OPBAREN

Tijdens een voorgesprek over zijn afscheid zei een meneer: “Als ik kom te overlijden vind ik het voor mijn kinderen een onprettig idee dat mijn lichaam koud aanvoelt.”

Steeds meer mensen zoeken naar alternatieven voor het opbaren op een koeling. Eerder berichtten wij u over een vorm van lichte balseming, waarbij een vloeistof in het lichaam wordt gebracht. Daarnaast bestaat de mogelijkheid van een opbaring op graszoden met rozemarijn en silicium, die onder het bed of de kist van de overledene worden geplaatst. Sinds kort bestaat er een nieuwe natuurlijke manier van opbaren: biologische filters die worden aangebracht op de buik van een overledene, ofwel “de Bio-Sac 200.”

Biologische filters?

Het overleden lichaam stoot gassen en organische stoffen uit waarin bacteriën leven, die de achteruitgang van het lichaam in werking zetten. De Bio-Sac 200, van actieve koolstof en geïmpregneerde klei, absorbeert deze gassen en stoffen waardoor dit proces vertraagt.

Wel of niet?

Een groot voordeel van deze laatste vorm van opbaren is dat het lichaam niet koud en stijf wordt en daardoor als meer “aaibaar” wordt ervaren. Uiteraard zullen wij tijdens een opbaring met de biologische filters, evenals met welke vorm van opbaren dan ook, regelmatig de staat van het lichaam controleren. Het is voor iedereen persoonlijk welke manier van opbaren er wordt gekozen. Iedere situatie is anders, iedere nabestaande is anders. Het is goed om te weten dat er verschillende vormen zijn. Als u hier vragen over heeft adviseren wij u graag.

Iedere eerste maandag van de maand van 16.00 tot 18.00 uur organiseren wij een Open Deur in ons Afscheidshuis op de Herenweg 92 in Heemstede. Dan kunt u onze afscheidskamers bezichtigen en beantwoorden wij graag uw vragen over bijvoorbeeld een uitvaart, uw polissen of de manier van opbaren.

Voor meer informatie: www.brokkingenbokslag.nl

MEER WETEN?

Neem voor meer informatie contact op of bestel direct.

Like ons op Facebook

Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden like dan onze Facebook pagina.

bio-sac-200-eigenschappen

bio-sac-200a-nederland-rememberme

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN?

Graag informeren wij u over alle nieuwe ontwikkelingen en informatieavonden van de BIO SAC 200. Wilt u op de hoogte gehouden worden en een nieuwsbrief ontvangen? Stuur ons dan een e-mail bericht via info@biosac.nl Wij zetten u dan op onze contactenlijst.