DE JUISTE TOEPASSING VAN DE BIO SAC 200 – TECHNIEK

Afhankelijk van de tijd dat u het lichaam wilt goed houden, conserveren of balsemen, kunt u een of meer filters aanbrengen.

Leg de filters op het lichaam volgens de onderstaande beschrijving:

  1. Bij het openen van de verpakking met zes eenheden: De filters zijn per stuk vacuümverpakt en moeten in hun gesloten verpakking op een droge plaats worden bewaard totdat u ze gebruikt.
  2. De filters aanbrengen: Bij gebruik van een of meer filters, brengt u ze aan op de onderbuik (tussen de navel en de geslachtsdelen) en de streek erboven en eronder; de huid moet zo droog mogelijk zijn omdat vochtige filters minder goed werken (de werking berust op het principe van verzadiging).
    De filters worden volgens deze aanwijzingen direct op de huid – dus onder het lijkkleed of de kleding – aangebracht en met Leukoplast of een vergelijkbare hechtpleister vastgezet zodat ze niet van het lichaam glijden. Let erop dat de pleister zo min mogelijk filteroppervlak afdekt.
  3. Voor een goede werking van de BIO SAC 200-filters: De techniek op basis van de BIO SAC 200 werkt zonder lichaamsholtes te dichten, hechtingen aan te brengen of invasieve handelingen te verrichten op het lichaam van de overledene. Het lichaam hoeft alleen te worden aangeraakt om het te kleden, het gezicht en de handen op te maken, de mond te sluiten en het lichaam in de kist te leggen. Uit onze onderzoeken is gebleken dat er geen andere procedures nodig zijn om het lichaam fris te houden, te conserveren of te balsemen.

Incontinentie materiaal niet in contact brengen met de filters op de blote droge huid. Dus niet onder of over de BIO SAC 200 filters heen plaatsen. Gebruik bij voorkeur een incontinentie inlegger.

Neem voor meer informatie contact op of bestel direct.